Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Stall Sævelund

SÆVELUNDS VANILLA

NPA 7523

Født: 21.06.2010

Farge: Palomino

Høyde: ca 98cm

Vanillas far Canon er en fantastisk flott hingst, med råe bevegelser og en helt enorm manvekst. Han har fått 44 poeng på det meste på show og har også oppnådd 10 på type! Canon har bevist at han avler godt med fler gode avkom under seg, deriblant Camilla fra Øya 2pr, Goliat fra Øya kåret, Hestehavens Aurora, Bjørgen av Bergli 2pr og Jolly av Bergli 1pr. Farfar Jolly Roger of Marswood er ELITE premiert og alltid vist til 45 poeng. Han har flere premierte sønner etter seg. Han er bl.a. far til den høyt premierte Almnäs Flis som har hele 12 championater og flere BIS plasseringer bak seg. Han er også far til de høyt premierte hingstene Paulus og Capone Fire som vi kjenner godt til. Jolly Roger har også mange høyt premierte norskfødte avkom også. Farmor Kompis Sally er norges høyst premierte hoppe med 46 poeng og 10 på vegelser. Har gitt flere gode avkom!

Moren Caramel er 3pr og har gitt flere fine avkom. Morfaren er den aldeles nydelige Shirehill Gold Cracker som er kåret i 1 klasse med 45 poeng i en alder av 19 år. Og det gjør han da til europast høyst bedømte palomino hingst!! Han ble også Medium Champion 2007 i Danmark. Født i england i 1988 og importert til Danmark i 2002. Han er godkjent i England, Holland og Danmark. Mormoren Cille Sporup fikk 42 poeng på utstilling med tallrekken 9-9-8-8-8 og kåret i 1kl. i Danmark.

Avkom:

2014: Mittet Beilyes, gul/hvit flekket hoppe e. Remens Cillimanjaro

Vanilla bedekkes ikke i 2014. Vanilla skal etter planen vises på hoppeutstilling i 2015Gletness Rockall


Jolly Roger of Marshwood

Jolly of Marswood

Skogheims Canon

Kompis Sally

Kanteborgs SpriteKompis HelgaFirth Golden Syrup

Hesseldals Caramel

Shirehill Gold Cracker

Phlox og Shergold


Cille Sporup

Høylunds MacaulayCamilla

Members AreaRecent Blog EntriesRecent VideosNewest Members